Over TU/e SURE Innovation

TU/e SURE Innovation werd in 2013 opgericht nadat werd geconstateerd dat het mkb moeilijk aansluiting kreeg bij de universiteit. Daarnaast bood de universiteit geen studiegerelateerde werkopdrachten aan voor topstudenten. 1+1=2 en SURE Innovation was een feit.

De toppers onder de master studenten worden gekoppeld aan bedrijven om hun innovatievraag op te lossen. Zo doen studenten tijdens hun opleiding al relevante werkervaring op. Bedrijven profiteren van gemotiveerde studenten met actuele kennis, en hebben daarbij toegang tot alle faciliteiten die de TU/e biedt. Mkb-bedrijven zijn nu dus verzekerd van top ondersteuning. En de studenten die namens de TU/e aan de slag gaan, zijn op hun beurt ervan verzekerd dat ze tijdens de masterfase van hun studie werken aan een opleiding-gerelateerd project op hoog niveau.. 

De TU/e is vooralsnog de enige universiteit in Nederland die werkopdrachten, faciliteiten en kennis beschikbaar stelt aan het mkb! Die combinatie lijkt te werken. Inmiddels zijn al zo’n tweehonderd studenten in het project opgenomen en zijn al vele ondernemers geholpen. 

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Hans van Dinteren of Monique Greve.