Over TU/e SURE Innovation

Slimme matchmaking tussen bedrijven en excellente masterstudenten

Excellente TU/e masterstudenten koppelen aan technische bedrijven, dat is in een notendop wat TU/e SURE Innovation doet. De toppers onder de masterstudenten krijgen de kans om tijdens hun opleiding relevante werkervaring op te doen. Bedrijven profiteren van gemotiveerde studenten met actuele kennis.

Studenten verkennen het werkveld

Tijdens een technische opleiding rijst voor veel TU/e studenten de vraag: welke baan past bij mij en welke niet? Wat voor mogelijkheden zijn er met mijn studie? Om al vóór het eind van de opleiding een goed beeld te hebben van de mogelijkheden, kunnen studenten hun theoretische kennis in de praktijk toetsen.

Bedrijven halen actuele kennis in huis

Bedrijven halen studenten in huis die werk uit handen nemen en over de meest actuele kennis beschikken. Bovendien kunnen de studenten altijd terugvallen op de kennis en kunde van de TU/e. In de vorm van kennisbanken zijn en data, maar ook via hoogleraren die meedenken. Bovendien hebben bedrijven door hun samenwerking met TU/e SURE Innovation de kans om toekomstige medewerkers te scouten. Tot slot bekijkt TU/e SURE Innovation of de opdrachtgever in aanmerking komt voor projectsubsidie.

Alleen high potentials

Werken voor TU/e SURE Innovation is niet voor iedere student weggelegd. Wij werken met high potentials die voldoen aan pittige kwaliteitscriteria. De selectie vindt plaats met behulp van een externe adviescommissie. Deze kijkt niet alleen naar kennis, maar ook naar aanvullende competenties. De high potentials zijn teamspelers, loyaal en zetten zeer gemotiveerd.

Aan de slag met TU/e SURE Innovation

Nieuwe opdrachten komen tot stand door een korte sollicitatieprocedure. De kennismaking van student met de opdrachtgever gebeurt onder begeleiding van een medewerker van TU/e SURE Innovation. Na de kennismaking en briefing werkt de student een activiteitenplan en een begroting uit. Hierna volgt een projectmatig dienstverband.