Vroege fase financiering nodig?

Hoe verwezenlijk je als startende ondernemer je droom? Hoe krijg de financiering geregeld? ‘Get your idea moving’ is het motto van Bright Move. Bright Move heeft als missie om startende, innovatieve ondernemers in de regio Zuidoost-Brabant te helpen hun ambitieuze droom te verwezenlijken. Dit doen ze door ondernemerschap via onderwijs en events te stimuleren en door startende ondernemers te financieren. 

Ondersteuningsfondsen

Dit kan in de vorm van een en pre-seed fonds – een achtergestelde persoonlijke lening tot maximaal € 100.000- en door een proof-of-concept fonds. Specialisten binnen Bright Move en haar netwerk staan de starters via wijze raad en actieve daad bij met als doel de ondernemer te laten excelleren met zijn of haar bedrijf.

TU/e spin-offs en studenten startups

We zijn als TU/e mede-initiatiefnemer van Bright Move en maken ook gebruik van de diensten en financieringsmogelijkheden van het fonds voor TU/e spin-offs en studenten startups. Uiteraard zijn er aan de lening en begeleiding bepaalde voorwaarden verbonden. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Frank van de Ven. En kijk alvast eens op: Bright Move.