Career Forum: 'Get inspired'

Organisator:
CEC Alumnirelaties
Inschrijven voor dit evenement

Ben je bijna afgestudeerd of net gestart met je carrière? Misschien overweeg je je eigen bedrijf op te zetten, aan de slag te gaan als ingenieur in het bedrijfsleven of lijkt het onderzoek je aantrekkelijk? Als je wilt weten wat bij je past, welke vaardigheden je daarvoor nodig hebt of als je je wilt laten inspireren, kom dan naar het Career Forum. Alumni die al een carrière keuze hebben gemaakt delen graag hun ervaringen met je. Het interactieve programma bestaat uit pitches, discussies, speed dates en biedt volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Laat je inspireren!

Studenten die zich willen aanmelden voor deze activiteit kunnen een email sturen naar j.h.m.doreleijers@tue.nl met als onderwerp ‘TU/e CareerForum 11 mei’. Vermeld daarbij ook je voor- en achternaam, nationaliteit, of je bachelor of masterstudent bent en welke studie je volgt.

18.00 uurOntvangst
18.30 uurWelkomstwoord