Energy Alumni Event

Organisator:
Strategic Area Energy
Inschrijven voor dit evenement

Dit evenement is speciaal bedoeld voor alumni die actief zijn in de energietransitie. We beloven een middag en avond vol herinneringen, anekdotes, maar ook presentaties over de wijze waarop we allemaal bijdragen aan een van de grootste uitdagingen van deze generatie en de volgende.

Deze bijeenkomst biedt ook een gelegenheid om weer eens een aantal van je professoren en medestudenten te ontmoeten. We zullen onze huidige studenten teams en een paar studentenverenigingen erbij betrekken. Voordat het evenement start organiseren we ook een aantal kleine rondleidingen, naar je 'oude' afdeling en een bezoek aan labs.

Kijk hier voor het programma.

Er zijn geen kosten verbonden aan het evenement. Wij hopen jullie allemaal te zien. Voor vragen kunt u contact opnemen met energy@tue.nl.