Fameuze WIE motorToerTocht 2017

Datum:
18 juni
Tijd:
09:00 - 22:00
Locatie:
Nog onbekend
Inschrijven:
Vanaf 07 mei
Entreeprijs:
Free
Organisator:
Alumnivereniging WIE

De 19e WIE-TT 2017 (de fameuze WIE motorToerTocht) heeft dit jaar als thema “Mid Country Crossing”. De tocht start in de omgeving van Rossum of Zaltbommel en zal daarna in noordelijke richting verder gaan, in totaal zoals gebruikelijk ongeveer 160 km. Er wordt ’s ochtends op een terras eerst een lekker kopje koffie (met iets erbij) gedronken. In de omgeving van ’t Gooi eindigt de tocht. Voor de liefhebber is er ook de mogelijkheid nog een hapje te eten. 

Degenen die zich opgeven krijgen kort voor de tocht nog nadere gegevens met betrekking tot de exacte coördinaten van de locaties waar we vertrekken; welke we aandoen en hoe te handelen met betrekking tot wel of niet doorgaan van de tocht bij onverhoopt slecht weer.

We hopen dat de motorende WIE-leden zich (wederom) aangesproken voelen om mee te doen aan deze aangename motortoertocht; opgave kan tot en met 11 juni a.s.via bijgaand formulier dat per e-mail naar een van beide organisatoren gestuurd kan worden. Beide organisatoren zijn ook bereikbaar voor eventuele vragen of  suggesties,