The class of….’57, ’67, ’77, '87

Organisator:
TU/e CEC Alumnirelaties
Inschrijven voor dit evenement

Even terug in de tijd met je oud-studiegenoten

Tijdens The Class of...,vieren dit jaar alumni die in 1957, 1967, 1977 of 1987 aan hun studie zijn begonnen samen met de TU/e op donderdag 20 april ook hun eigen jubileum.Tijdens deze middag halen alumni herinneringen op aan hun studietijd, 'reizen ze terug in de tijd', krijgen een rondleiding over de campus en graveren hun naam en studiejaar in Alumni Avenue. Dit gevarieerde programma wordt afgesloten met een borrel in Café Restaurant De Zwarte Doos.Als u tot de groep afgestudeerden behoort, dan ontvangt u binnenkort een uitnodiging.

Met The class of…. is een traditie gestart om onze alumni op de verjaardag van hun alma mater een waardevolle en onvergetelijke herinnering te bezorgen. Bij elke verjaardag van de universiteit nodigen we alumni uit die 60, 50, 40 óf 30 jaar geleden hun intro periode aan de TU/e beleefden.

Een registratieformulier volgt zo snel mogelijk.

Welkom met lunchbuffet in de Senaatszaal, Auditorium TU/e

12.45‘A trip down memory lane’, een interactieve presentatie
13.45Wandeling over de Groene Loper en de nieuwe gebouwen MetaForum en Flux en graveren in Alumni Avenue
14.30Borrel in Grand Café De Zwarte Doos