Alumni Network Session DDW expositie 'Mind the step 2017'

Organisator:
TU/e Alumnirelaties
Inschrijven voor dit evenement

Decor van technologie en design

Ben je gefascineerd door de combinatie van technologie en design? Dan is deze alumni netwerkborrel d√© plek om je te laten verrassen door design projecten van studenten, onderzoekers en jonge alumni van drie technische universiteiten. Deze expo biedt tegelijkertijd een inspirerende plek om alumni van de TU Delft, Universiteit Twente en Wageningen University and Research.te ontmoeten.

Kom dus op maandag 23 oktober naar deze exclusieve avondopenstelling van de expositie 'Mind your step 2017'  tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven..

We bieden je een gratis DDW-ticket aan waarmee je de rest van de week (t/m 29 oktober) gratis toegang hebt tot allerlei activiteiten en exposities van de Dutch Design Week.

Expositie Mind the Step

De TU/e heeft deze expositie, net als in voorgaande jaren, tot stand gebracht in samenwerking met TU Delft, Wageningen University and Research en Universiteit Twente.

Programma

We ontvangen u graag vanaf 18.30 uur in het Klokgebouw, Strijp-S, Eindhoven waar u de expositie kunt bezoeken onder het genot van een hapje en drankje tot 20.30 uur.

Voor TU/e alumni zijn er 200 gratis DDW-tickets beschikbaar.

The Dutch Design Week (DDW) is met meer dan 250.000 bezoekers een van de belangrijkste design evenementen ter wereld.
Meer informatie zie: www.ddw.nl

Mind the Step is een expositie van 3TU / Design United. Kijk voor een eerste indruk op: www.mindthestep.nl

Route en parkeerinformatie Klokgebouw