Familieconcert voor alumni en hun kinderen

Datum:
Tijd:
12:00 - 13:30
Locatie:
Auditorium TU/e
Organisator:
Philips Symfonie Orkest i.s.m. Alumnirelaties TU/e
Inschrijven voor dit evenement

Het Philips Symfonie Orkest speelt 'Winterdromen'

Zet je wintermuts op, doe je dikke wanten aan en kom binnen in dit winterwonderland waar magische, spannende, sprookjesachtige melodieën klinken. Kom en dompel je onder in “Winterdromen' tijdens het jaarlijkse familieconcert door het Philips Symfonie Orkest onder leiding van Maestro Jules van Hessen.

Bij winterdromen denk je misschien aan de IJskoningin, aan het meisje met de zwavelstokjes, aan sneeuwballen gooien of aan de Elfstedentocht. Of aan lekkere warme chocolademelk bij de open haard. Wat je winterdroom ook is, bij dit concert klinkt de allermooiste muziek, speciaal bedoeld voor kinderen. Muziek over dikke sneeuwvlokken, aresleën en bevroren meren, zwierige schaatsers, over spierwitte dennenbossen, fel gekleurd noorderlicht, de Oude Brombeer - en Maestro Jules vertelt en slaat met zijn dirigentenstokje. Zo leuk kan de winter zijn!

Kinderen kunnen niet alleen luisteren, ze kunnen ook meespelen. Meld je hier aan. Kinderen die meespelen moeten ook in het bezit zijn van een toegangskaart.

Deuren open om 11:00 uur  (ingang Auditorium via ingang 9 (onder de loopbrug naar het Hoofdgebouw).
Aanvang concert 12.00 uur

Aanmelden
Speciaal voor alumni van de TU/e zijn er gratis toegangskaarten beschikbaar. Gebruik bij de bestelling de code: alumni-winter2018. De toegangscontrole gaat op naam.