Alumni als ambassadeurs

Je kunt als oud-student ook na je studie nog veel betekenen voor jouw alma mater. We vinden het daarom belangrijk dat je onderdeel blijft van de TU/e community. Jij profiteert van onze expertise, services en activiteiten én wij maken graag gebruik van jóuw expertise. Er zijn verschillende manier om actief te zijn als TU/e ambassadeur. 

Alumnivoorlichtingsteam

Graag betrekken wij alumni bij het geven van studievoorlichting aan toekomstige studenten. Studiekiezers willen weten wat hun carrièremogelijkheden zijn als ze kiezen voor een TU/e studie. Wie kan dat doorkijkje beter geven dan jij als oud-student?
Lijkt het je leuk om 1 tot 2 keer per jaar wat tijd vrij te maken voor bijvoorbeeld een interview, video-opname, het spreken tijdens een van onze evenementen of speeddaten met studiekiezers. Meld je dan aan voor het Alumnivoorlichtingsteam

Op een andere manier tijd teruggeven?

Wellicht kun je op een andere manier iets betekenen voor de TU/e of specifiek voor de faculteit waar je gestudeerd hebt? Denk aan het verzorgen van gastcolleges/lezingen, samenwerking op het gebied van onderzoek, vrijwilliger/bestuursfunctie voor de alumnivereniging of het bieden van stage- of afstudeerplaatsen? Stuur dan een mail naar TU/e Alumnirelaties en wij zorgen dat jouw aanbod op de juiste plek binnen onze universiteit terecht komt.