Young Alumni Network

Welkom bij de TU/e-community!

Als alumnus/alumna van de TU/e maak je deel uit van een wereldwijd netwerk dat bestaat uit zo’n 38.000 TU/e-ingenieurs met ruim 90 nationaliteiten. Wij vinden het belangrijk dat je je thuis blijft voelen bij jouw Alma Mater en houden graag contact met je. Wil jij dat ook, registreer je dan in onze database en meld je aan bij het Young Alumni Network (YAN) dat binnenkort van start gaat en/of een facultaire alumnivereniging. Let’s stay connected!

Profiteer van de interessante voordelen

Wil je profiteren van de technologische expertise, de netwerken en voorzieningen van de TU/e-community? Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, relatiemagazine Slash ontvangen en gebruik blijven maken van je sportpas, bibliotheekpas en TU/e-mailadres? Lid worden van de alumnivereniging van jouw faculteit? Haal alles uit je verbondenheid met de TU/e en registreer je in Alumninet. Bekijk de voordelen

Inspirerende activiteiten

Na registratie in Alumninet ontvang je uitnodigingen voor verschillende alumni-activiteiten zoals inspirerende loopbaanactiviteiten, verrassende exposities tijdens de Dutch Design Week, Open Lectures en gezellige borrels van je ‘oude’ faculteit. Ook voor alumni in het buitenland organiseren we activiteiten. En natuurlijk hebben de alumniverenigingen van de faculteiten een mooi activiteitenprogramma in jouw vakgebied. Check meteen even de events die op de agenda staan.

Alumni Coach Network 'on hold'

Sinds de introductie van het Alumni Coach Network hebben TU/e studenten voor hun carrière oriëntatie dankbaar gebruik van de steun en de deskundigheid van onze alumni.Het huidige Alumni Coach Network voldoet niet meer aan de behoeften en eisen. Daarom ontwikkelen we een nieuwe alumni tool met nieuwe mogelijkheden voor het coachen van studenten. Deze komt naar verwachting medio 2018 gereed. Eind 2017 wordt het Alumni Coach Network in de huidige vorm stilgelegd, dus daarmee stopt ook de mogelijkheid om studenten te coachen of alumni coaches te vinden via dit netwerk. We zullen je, zodra de nieuwe online tool gereed is, hiervan op de hoogte stellen. Heb je vragen, stuur dan en email naar: alumninet@tue.nl 

Vergroot je netwerk

Via de LinkedIngroep Alumni-Eindhoven University of Technology heb je toegang tot een netwerk met ruim 12.000 TU/e-alumni. Regelmatig vind je in de groep uitnodigingen voor events en nieuwsberichten. Ben jij al geLinked?

Jij inspireert!

Alumni zijn onze ambassadeurs. Met jouw expertise en ervaring inspireer jij onze studenten! Doe iets terug voor 'jouw' universiteit, bijvoorbeeld als rolmodel tijdens de Open dagen, je ontmoet dan tevens andere alumni. Bekijk de diverse mogelijkheden.