Young Alumni

Welkom bij de TU/e-community!


Als alumnus/alumna van de TU/e maak je deel uit van een wereldwijd netwerk dat uit zo’n 38.000 TU/e-ingenieurs bestaat met ruim 90 nationaliteiten. Wij vinden het belangrijk dat je je thuis blijft voelen bij jouw Alma Mater en houden graag contact met je.
Let’s stay connected!

Profiteer van de interessante voordelen

Wil je profiteren van de technologische expertise, de netwerken en voorzieningen van de TU/e-community? Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, relatiemagazine Slash ontvangen en gebruik blijven maken van je sportpas, bibliotheekpas en TU/e-mailadres? Lid worden van de alumnivereniging van jouw faculteit? Haal alles uit je verbondenheid met de TU/e en registreer je in Alumninet. Bekijk de voordelen

Inspirerende activiteiten

Na registratie in Alumninet ontvang je uitnodigingen voor verschillende alumni-activiteiten zoals inspirerende loopbaanactiviteiten, verrassende exposities tijdens de Dutch Design Week, Open Lectures en gezellige borrels van je ‘oude’ faculteit. Ook voor alumni in het buitenland organiseren we activiteiten. En natuurlijk hebben de alumniverenigingen van de faculteiten een mooi activiteitenprogramma in jouw vakgebied. Check meteen even de events die op de agenda staan.

Alumni Coach Network

Wil je graag advies van een ervaren alumni coach die je kan helpen bij de eerste stappen op arbeidsmarkt? Meld je aan als coachee binnen het Alumni Coach Network en ga op zoek naar een coach! Een goede manier om je carrière verder te ontwikkelen en om je netwerk uit te breiden.

Vergroot je netwerk

Via de LinkedIngroep Alumni-Eindhoven University of Technology heb je toegang tot een netwerk met ruim 12.000 TU/e-alumni. Regelmatig vind je in de groep uitnodigingen voor events en nieuwsberichten. Ben jij al geLinked?

Jij inspireert!

Alumni zijn onze ambassadeurs. Met jouw expertise en ervaring inspireer jij onze studenten! Doe iets terug voor 'jouw' universiteit, bijvoorbeeld als rolmodel tijdens de Open dagen, je ontmoet dan tevens andere alumni. Bekijk de diverse mogelijkheden.