Over het Repository TU/e

Repository: het digitale archief van Publicaties van de TU/e

Jaarlijks publiceren medewerkers en studenten van de TU/e een duizendtal wetenschappelijke publicaties. Deze artikelen, boeken, hoofdstukken uit boeken, congresbijdragen, inaugurele redes, proefschriften en afstudeerverslagen vindt u terug in het Repository TU/e. Behalve deze publicaties, treft u in het repository ook de publicaties aan die uitgegeven zijn onder auspiciƫn van de TU/e zoals de jaarverslagen. Het Repository TU/e bevat inmiddels meer dan 100.000 full text beschikbare publicaties.

Toegang tot de full text

In bijna alle gevallen treft u in het Repository TU/e ook de elektronische versie van de publicatie aan. Deze elektronische versie is zo veel mogelijk voor iedereen toegankelijk (open acces). Als de uitgever open access niet toestaat is de elektronische versie campus-only toegankelijk. De publicatie kan dan alleen ingezien worden door medewerkers en studenten van de TU/e die ingelogd zijn op het TU/e-netwerk terwijl niet TU/e-ers die deze publicaties willen inzien doorgestuurd worden naar de elektronische versie op de website van de uitgever.

Bijdragen aan het Repository TU/e

U kunt als onderzoeker d.m.v. Pure zelf uw publicatie(s) in het Repository TU/e plaatsen.
Daarbij is het ook mogelijk om eventuele bijhorende supplementaire materialen te uploaden en te koppelen aan de publicatie.