Congresverslagen en overige type publicatie aanleveren

Congresverslagen en andere typen publicaties registreert u op dezelfde manier in Pure als peer-reviewed tijdschrift artikelen. Ook de upload procedure is gelijk. U kunt zelf de full-text uploaden, en aangeven of dit een auteursversie of een uitgeversversie is.


Hoe kan ik zelf een publicatie uploaden?

Om publicaties aan te leveren voor in het TU/e repository, kunt u gebruik maken van Pure. Dit gaat in drie eenvoudige stappen:

 • Stap 1: Log in op: https://pure.tue.nl
  (via uw TU/e account)
 • Stap 2: Registreer de metadata van de publicatie
  (Kies: add new research output)
 • Stap 3: Upload de pdf van de publicatie
  (Kies: add electronic version – upload an electronic version)

Zie voorbeeld:

Secretariaten kunnen ook publicaties registreren en uploaden in Pure. Dit gaat op dezelfde manier als hierboven beschreven voor een auteur.


Hoe kan ik zelf een publicatie uploaden, als het artikel al bekend is in Pure?

U kunt altijd een publicatie uploaden in Pure, ook als het artikel al geregistreerd staat en u de metadata niet meer kunt wijzigen. Dit gaat op een vergelijkbare manier als voor nieuw geregistreerde publicaties. Volg de volgende stappen:

 • Stap 1: Log in op: https://pure.tue.nl
  (via uw TU/e account)
 • Stap 2: Selecteer de publicatie onder "my research output"
 • Stap 3: Upload de pdf van de publicatie
  (Kies: add electronic version – upload an electronic version


Finale auteursversie en/of uitgeversversie aanleveren

Het is voor deze publicaties niet verplicht om de finale geaccepteerde auteursversie aan te leveren, maar het wordt wel aanbevolen. U kunt ook een uitgeversversie van uw publicatie aanleveren.

Het IEC controleert voor deze publicaties niet de uitgeversvoorwaarden. U moet daarom zelf de gewenste status in het veld "Public access to file” meegeven tijdens het uploaden. U kunt ook zelf een embargoperiode instellen. Het IEC maakt deze publicaties pas open access, als u dit zelf heeft ingesteld.

Hulp nodig?
Lukt het registreren of het uploaden van de publicatie niet? Of heeft u andere vragen over het gebruik van het invoersysteem Pure? Neem dan contact op met de Pure Helpdesk via
Contactpersonen Ria Janssen en John Engels
Mail:            pure@tue.nl  
Telefoon:    (040 247) 3803
Aanwezig:  maandag tot en met vrijdag