Reserveren van boeken uit de collectie en aanvragen uit bibliotheekmagazijn

Reserveren van uitgeleende boeken
Als LibarySearch aangeeft dat een boek is uitgeleend kunt u het zelf reserveren via de button 'Place Hold'.
Als de lener het boek terugbrengt wordt het voor u apart gezet en krijgt u via email bericht dat het boek bij de informatiebalie opgehaald kan worden.
Onder uw lenersaccount in LibrarySearch kunt u zien welke boeken voor u gereserveerd zijn en ook een reservering ongedaan maken via de knop 'Remove'.

Boeken en rapporten aanvragen uit het Bibliotheek Magazijn

Boeken en rapporten uit het Bibliotheek Magazijn kunnen eveneens worden aangevraagd via de button 'Place Hold'
Informatie over de stappen en levering hieronder.

Boeken uit het magazijn kunnen door particulieren worden aangevraagd via LibrarySearch mits men is ingeschreven bij de Bibliotheek TU/e, en men de boeken persoonlijk afhaalt bij de balie.

Stap 1. Zoekresultaat in LibrarySearch

Stap 2. Klik verder op de gewenste titel

Stap 3. Klik op Place Hold

Levering

Aangevraagde publicaties uit ons Magazijn worden 2 maal per week geleverd; op dinsdag en vrijdag. Ze zijn gedurende 5 werkdagen op te halen bij de informatiebalie van de bibliotheek, gebouw MetaForum.
Ter bevestiging (van de klaarstaande reservering) ontvangt u een e-mail bericht.

Artikelen uit tijdschriftafleveringen die in het magazijn staan, dienen aangevraagd te worden via het aanvraagformulier documentlevering. De artikelen worden als pdf geleverd. Deze service is gratis.

Voor particulieren ingeschreven bij de Bibliotheek TU/e bestaat de mogelijkheid om tegen betaling fotokopie├źn van tijdschriftartikelen uit de TU/e collectie op te vragen via onderstaand e-mail adres.

Bureau InterBibliothecair Leenverkeer (IBL)
Telefoon: 040 247 2521
Email: IEC.IBL@tue.nl