Informatie voor Alumni

Alumni zijn afgestudeerden en gepromoveerden van de TU/e. Ben jij afgestudeerd bij Biomedical Engineering, Medical Engineering, bij de inmiddels opgeheven opleiding Werktuigkundig Medische Technologie (WMT) of bij de PDEng-opleiding Qualified Medical Engineer? Of ben je gepromoveerd bij de faculteit Biomedische Technologie (BMT)? Dan behoor je tot de alumni van de faculteit BMT. De faculteit is erg trots op haar alumni en organiseert regelmatig speciale activiteiten. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met alumnivereniging Willem Einthoven.

Alumninet

Om een netwerk van alumni op te kunnen bouwen is het voor de faculteit BMT erg belangrijk dat alle alumni zich online registeren via Alumninet, onderdeel van het Alumnibureau van de TU/e.

Registratie bij het Alumnibureau TU/e levert jou als alumnus bovendien een aantal voordelen op:

  • Je kunt op Alumninet zelf je gegevens aanpassen en je aanmelden voor activiteiten
  • Je ontvangt gratis het magazine Slash
  • Je kunt voordelig sporten in het Studentensportcentrum van de TU/e
  • Je bibliotheekpas blijft geldig
  • Je kunt deelnemen aan TU/e-brede en BMT-specifieke alumni-activiteiten.

Ben je nog niet geregistreerd, dan kun je jezelf alsnog registreren via Alumninet.

Alumni Coach Network

Het Alumni Coach Network is een online netwerk dat studenten en young professionals verbindt met alumni die ervaringen en inzichten die zij in hun werkveld hebben opgedaan, willen delen. Hiermee helpen ze studenten keuzes te maken in hun studie en bij hun carrièreoriëntatie. Ook kunnen pas afgestudeerden gecoacht worden in hun carrière door een meer ervaren alumnus. Interesse om jezelf aan te melden als coach of ben je op zoek naar iemand om jou te coachen? Meld je aan op het Alumni Coach Network