Alumnivereniging Willem Einthoven

Willem Einthoven is de alumnivereniging van de faculteit Biomedische Technologie (BMT). Onze alumni zijn afgestudeerden van één van de masteropleidingen van de faculteit of van de PDEng-opleiding Qualified Medical Engineer. Ook als je aan de faculteit BMT gepromoveerd bent, behoor je tot onze alumni en kun je lid worden van de vereniging.

De vereniging is vernoemd naar de Nederlandse wetenschapper Willem Einthoven. Willem Einthoven ontving in 1924 als eerste Nederlander de Nobelprijs voor de geneeskunde voor zijn uitvinding van het elektrocardiogram (ECG).

Alumnivereniging Willem Einthoven bouwt aan een netwerk van alumni die werkzaam zijn in allerlei verschillende vakgebieden. Zo zijn onze alumni onder andere werkzaam in bedrijven, ziekenhuizen en op universiteiten. Als alumnus kun je van dit netwerk op zowel professioneel als sociaal vlak profiteren. Ook houdt de alumnivereniging zich actief bezig met het voorlichten van de huidige generatie studenten van de faculteit BMT op het gebied van carrièreontwikkeling.

Activiteiten die de alumnivereniging jaarlijks organiseert in samenwerking met de faculteit BMT en studievereniging Protagoras zijn:

Lidmaatschap

Je kunt kosteloos lid worden van alumnivereniging Willem Einthoven door je aan te melden via Alumninet. Na aanmelding kun je deelnemen aan de activiteiten en profiteren van ons netwerk!

Bestuur

Het bestuur van alumnivereniging Willem Einthoven bestaat uit de volgende personen:

Heb je interesse in een bestuursfunctie of wil je helpen bij het organiseren van een activiteit, laat het ons dan weten. Wij geven je graag meer informatie. Ook voor andere vragen of opmerkingen neem je contact met ons op via we[at]tue.nl of via Facebook of LinkedIn.

Op onze Facebook- en LinkedIn-pagina’s kun je onze activiteiten volgen, vind je relevante vacatures en maak je kennis met onze leden. Hier kunnen leden ook berichten delen die interessant kunnen zijn voor andere alumni.