Activiteiten Willem Einthoven

Beroepsoriëntatieavond

Waar komen alumni terecht na hun afstuderen? Eerst promoveren of juist meteen op zoek naar een baan in de industrie? Misschien laat je de BMT-achtergrond voor wat het is en ga je voor een carrière als bijvoorbeeld consultant? Deze en andere vragen worden uitvoerig behandeld tijdens de beroepsoriëntatieavond, die elk najaar gehouden wordt. De avond wordt georganiseerd door Willem Einthoven in samenwerking met studievereniging Protagoras en de faculteit Biomedische Technologie en vindt plaats op de TU/e.

Dit jaar vindt de beroepsoriëntatieavond plaats op maandag 16 oktober.

Alumni-activiteit

De alumni-activiteit is de ideale gelegenheid om eens bij te praten met je oud-studiegenoten. Zowel degenen die je nog regelmatig ziet, als de mensen die je minder vaak spontaan tegenkomt. De afgelopen jaren heeft er een etentje plaatsgevonden op verschillende locaties, waaronder als vanouds een BBQ op het TU/e-terrein en een gezellige eetgelegenheid op Strijp-S in Eindhoven. 

Dit jaar is de jaarlijkse alumniactiviteit een barbecue op 8 september 2017; meer informatie vind je in de uitnodigingse-mail (voor alumni) of op LinkedIn of Facebook.

Start-upavond en netwerkborrel

Op vrijdag 9 juni organiseerde de alumnivereniging van BMT ‘Willem Einthoven’ in samenwerking met SvBMT Protagoras en de faculteit BMT een start-upavond met aansluitende netwerkborrel. De avond was gevuld worden met korte presentaties of demonstraties van een aantal BMT-start-ups en -spin-offs. Daarna biedt de netwerkborrel de gelegenheid om in gesprek te gaan met de start-ups, BMT-alumni en BMT-studenten en andere geïnteresseerden.  De activiteit vond plaats in de Zwarte Doos op het TU/e-terrein.