Winnaars bekend Docentawards 2014

Richard Lopata en René van Donkelaar hebben gisteren tijdens de borrel van studievereniging Protagoras in In Vivo de Docentawards 2014 in ontvangst genomen. Studenten mochten stemmen en al eerder was de top drie genomineerden bekend gemaakt. Gisteren werd eindelijk duidelijk wie dit jaar tot beste docent van de bachelor en beste docent van de master werd uitgeroepen.

Lopata moest het in de categorie ‘Bachelordocent van het jaar’ opnemen tegen Sander Nijdam en René van Donkelaar. Studenten geven aan dat hij een duidelijke passie voor het vak vertoont en dat hij alle tijd geeft voor vragen. Hij heeft zelfs in zijn vrije tijd een matlab cursus aangeboden, omdat studenten daarom vroegen!

Van Donkelaar moest het in de categorie ‘Masterdocent van het jaar’ opnemen tegen Holger Grüll en Lech Milroy. Studenten geven aan dat hij veel plezier en inspiratie uitstraalt en dat hij helder kan vertellen. Verder is hij goed benaderbaar en houdt hij studenten scherp.

Wij feliciteren de twee heren met deze geweldige eer.