95 studenten ontvingen hun bachelordiploma

Op vrijdag 27 oktober hebben maar liefst 103 studenten hun bachelordiploma Biomedische Technologie in ontvangst mogen nemen. Van harte gefeliciteerd!

Een bijzondere vermelding voor de studenten die hun bachelor cum laude gehaald hebben: Melissa Bevers, Danny van der Haven, Raquel van Kampen, Iris Lauwers, Nynke de Leeuw, Jolijn Lubrecht en Guido Oerlemans.

Tijdens de uitreiking hebben vijf studenten de BMT Bachelor Beurs ontvangen: Melissa Bevers, Raquel van Kampen, Iris Lauwers, Jolijn Lubrecht en Guido Oerlemans. Deze beurs wordt uitgereikt aan studenten die hun bachelor nominaal met het predicaat cum laude hebben afgesloten (en hun master bij de faculteit BMT gaan doen). De BMT Bachelor Beurs is een bedrag van 750 euro, te besteden aan een stage of bezoek aan het buitenland gedurende de master.

De faculteit Biomedische Technologie feliciteert alle studenten met het behalen van hun bachelordiploma en wenst ze veel succes toe bij hun verdere academische loopbaan.