Studeren

De faculteit Biomedische Technologie verzorgt diverse opleidingen. Hieronder is een overzicht te vinden van alle programma's.

Bacheloronderwijs

Bachelor College
In september 2012 startte de TU/e met het Bachelor College. Dit is een TU/e-brede opleidingsstructuur waarbij elke student een aantal verplichte vakken zal volgen. Daarnaast kies je een major (hoofdkeuzerichting). Dit is het vakgebied waarin je later als ingenieur wilt gaan werken. Ook heb je nog vrije keuzeruimte.

Majoren
De faculteit Biomedische Technologie biedt twee majoren aan binnen het Bachelor College:

Graduate program Life Sciences and Engineering

Daarnaast biedt de faculteit masterprogramma's, ontwerpersopleidingen (PDEng) en promotieplaatsen aan. Deze behoren tot het graduate program Life Sciences and Engineering:

Wil je na je Master onderzoek doen op het gebied van Biomedical Engineering? Verken dan de mogelijkheid om bij onze onderzoeksgroepen te promoveren.

Studiekeuze

Voordat je aan een studie begint, is het van groot belang om goed te onderzoeken of de studie van je keuze daadwerkelijk bij je past. Via deze website kun je over onze opleidingen al veel informatie vinden.

Heb je interesse? Neem dan vooral deel aan de diverse studievoorlichtings- en aansluitingsactiviteiten en check of je beeld van de opleiding klopt!