procedures

Naast het organiseren van eigen tentoonstellingen en lezingen, is CASA Vertigo ook het aanspreekpunt voor het organiseren en reserveren van tentoonstellingen en activiteiten binnen de faculteit op Plaza, de trappenzaal en het atrium (vloer 5).

Ruimte reserveren
Voor het reserveren van Plaza, lunchcafé, de trappenzaal of het atrium, voor een bepaalde periode kun je je melden bij Bureau Faciliteiten op vloer 1 (openingstijden tussen 12:00 en 14:00 uur). Daarnaast kun je ookaltijd informeren bij CASA zelf via casa.vertigo@bwk.tue.nl.

Na de plaatsing van de reservering krijg je bericht vanuit CASA of de reservering bevestigd is. Graag bespreken we de plannen voor de expositie of het evenement, zodat het aan alle praktische en esthetische eisen voldoet. Ook helpen we je graag met zaken omtrent de opbouw en materiaal uitleen. In de bijgevoegde pdf “Plattegrond Plaza Vertigo” kan je je eigen expositie intekenen op de plattegrond van Plaza.

Materiaal reserveren
Voor exposities zijn er verschillende materialen voor handen. In de bijgevoegde pdf “Materialen CASA Vertigo” vind je een actuele lijst. Een reservering kan geplaatst worden bij Bureau Faciliteiten. Voor vragen, neem contact op met één van de studentassistenten of met het algemene CASA mailadres.

Uitleen exposities
CASA Vertigo heeft verschillende tentoonstellingen in eigen productie gehad die uitgeleend kunnen worden aan externe partijen. Voor vragen, kunt u ons mailen.