Alumnivereniging De Eerste Graad

Welkom op de website van Alumnivereniging de Eerste Graad!

Deze alumnivereniging is bedoeld voor studenten die hun bevoegdheid en/of hun doctor graad gehaald hebben bij de Eindhoven School of Education of haar voorgangers de TU lerarenopleiding (TULO) of Technische Hogeschool (met didactische aantekening) in Eindhoven. Het doel van de alumnivereniging is tweeledig: het onderhouden van contacten met collega docenten en het professionaliseren van de alumni naar de huidige ontwikkelingen en inzichten binnen het voortgezet onderwijs.

Door op de centrale TU/e alumnisite te registreren meld u zich aan als alumnus / alumna van de lerarenopleiding. U ontvangt daarna automatisch op het door u opgegeven emailadres de nieuwsbrief met de geplande activiteiten. U kunt zich aanmelden voor het lidmaatschap van de Alumnivereniging De Eerste Graad door HIER het formulier in te vullen. Het lidmaatschap van de alumnivereniging is gratis. Voor sommige bijeenkomsten zal wellicht een bijdrage in de kosten worden gevraagd. 

Suggesties voor activiteiten kunt u sturen naar DeEersteGraad@gmail.com. Twitteren kan via @De1eGraad en natuurlijk vindt u onze groep op LinkedIn.

Lesley de Putter, Menno de Wilde en Daphne Keller