Open dagen | Maart 2018

09:00 - 15:30
Locatie:
Auditorium, TU/e

Zit je in 3-, 4-, 5- of 6-vwo en heb je ook interesse in de bachelor Industrial Design of een andere opleiding aan de TU/e? Bezoek dan onze open dagen. Tijdens de open dagen kom je alles te weten over onze bacheloropleidingen, de beroepsmogelijkheden en het studentenleven.

De open dagen van de TU/e vinden dit collegejaar nog plaats op:

• Vrijdag 23 en zaterdag 24 maart 2018

Wil je meer weten over de open dagen en welke onderdelen je kunt volgen, dan vind je hier meer over het programma en inschrijven. Kun je niet wachten tot maart? Bekijk dan onze online webinar!

Bachelor Industrial Design

Als je meer wilt weten over Industrial Design, volg dan de presentatie over deze bacheloropleiding. Je kunt ook kiezen voor een verdiepend programma over ID: bezoek de faculteit en doe mee met een ‘Design Pressure Cooker’.

In deze workshop werk je in een groep onder hoge tijdsdruk aan een uitdagende ontwerpvraag waarmee je als student ook te maken kunt krijgen. Aan het eind presenteer je een eerste concept. Het is een methode om in korte tijd kennis te maken met het design proces. Hoe kom je tot een innovatief product of dienst? Ervaar hoe het is om te komen studeren bij ID. In de tussentijd krijgen ouders de tijd om hun voornaamste vragen te stellen. Vervolgens worden zij uitgenodigd om feedback te geven op resultaten uit de workshop. Het programma sluit je af met een rondleiding over de faculteit.

Heb je op dit moment al specifieke vragen over de opleiding? Kijk dan op deze contactpagina met wie je het beste contact kunt opnemen.