Alumni

IDEa

IDEa is de vereniging van en voor alumni van de faculteit Industrial Design. We brengen en houden de alumni graag bij elkaar, niet alleen omdat het leuk is om af en toe bij te praten, maar ook om ervaringen en expertise uit te wisselen. Bovendien willen we het mogelijk maken dat alumni elkaar op de hoogte houden van ontwikkelingen in de industrie en de wetenschappelijke wereld. We willen bijdragen aan het profileren van de Eindhovense Industrial Designer op regionaal, nationaal en internationaal niveau. 

In contact blijven
Als relatief jonge faculteit heeft Industrial Design (opgericht in 2001) een groot belang bij waardevolle contacten met haar alumni. Als afgestudeerden (zowel vertrekkende bachelors als masters) zich aanmelden op TU/e AlumniNet, kan alumnivereniging IDEa met hen in contact blijven, en zo bouwen aan relaties met de nadruk op inspireren, netwerken, professionalisering en een leven lang leren. 

Afstudeerfoto’s
Bij de uitreiking van bachelor- en masterdiploma’s worden door een beroepsfotograaf foto’s genomen. Binnen een paar weken na de uitreiking kun je de afstudeerfoto’s hier bekijken.