IChemE- én ECTN-accreditatie voor bachelor- en masteropleiding Scheikundige Technologie

De faculteit Scheikundige Technologie van de Technische Universiteit Eindhoven heeft onlangs vanuit zowel IChemE (The Institution of Chemical Engineers ) als ECTN (European Chemistry Thematic Network) kwaliteitslabels toegekend gekregen. Dit betekent dat het chemie- én het chemische technologiedeel van onze bacheloropleiding Chemical Engineering and Chemistry en masteropleiding Chemical Engineering internationaal erkend worden.

De accreditatiecommissie van IChemE benadrukte specifiek de sterke motivatie van de docenten, de interactie tussen studenten en docenten en de uitstekende gebruiken op het gebied van gezondheid en veiligheid binnen de faculteit.