Docentendag Scheikundige Technologie

De faculteit Scheikundige Technologie van de TU/e organiseert op 30 januari 2019 de Docentendag ST. De jaarlijkse studiedag voor scheikundedocenten, TOA’s en DIO’s. Tijdens deze studiedag laten wij u kennis nemen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van scheikundig onderzoek en technologie.

Het programma van deze dag bestaat uit twee lezingen en twee werkgroepen. De openingslezing over kunstmatige cellen en organellen wordt verzorgd door prof. Jan van Hest. De dag wordt afgesloten met een lezing van prof. Fausto Gallucci. Beiden van de faculteit Scheikundige Technologie.  

Indien u graag aanwezig wilt zijn bij deze docentendag kunt u zich tot 16 januari 2019 aanmelden via het aanmeldingsformulier. Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 80 mensen deelnemen. U ontvangt een week voor de Docentendag het definitieve programma per e-mail.

Wij hopen u 30 januari 2019 te mogen begroeten bij de Docentendag ST van de faculteit Scheikundige Technologie van de TU/e. 

Met vriendelijke groet,

De organisatie van Docentendag ST 2019

Wendy Sanders, vaksteunpunt scheikunde
Nina Romme, studievoorlichter

P.s. Deelname aan de Docentendag is kostenloos. Het TU/e-terrein kent wel betaald parkeren. Mocht u zich afmelden na 23 januari 2019, zijn wij helaas genoodzaakt reeds gemaakte kosten in rekening te brengen.