Algemeen

Doel

STOOR is een organisatie van de faculteit Technische Natuurkunde van de TU/e die bestaat uit vier studenten. STOOR wordt vanuit de faculteit begeleid door de studieadviseur (Désy Block) en de ESA manager AP/EE (Ruben Trieling). Met hen vinden regelmatig besprekingen plaats over de gang van zaken.

De doelstelling van STOOR is "het studeren voor studenten op de faculteit Technische Natuurkunde zo aangenaam mogelijk te maken". Dit bereiken we onder andere door studieondersteunende activiteiten uit te voeren en zorg te dragen voor een goede studenteninspraak.

Wie zijn wij?

Dit zijn de STOOR-medewerkers. Deze mensen kun je altijd en overal aanspreken met vragen, klachten of opmerkingen.

Jonne Severijns

Hoi iedereen! Ik ben Jonne Severijns, sinds 2016 student Technische Natuurkunde. Oorspronkelijk kom ik uit Maastricht, vandaar dat ik sinds mijn eerste jaar op kamers woon in Eindhoven. Hier heb ik veel plezier als actief lid van de studievereniging, bij commissies en bij Curieus. Verder hou ik van lezen, goede films, terrasjes pakken en ga ik zo nu en dan hardlopen. Al snel kwam ik erachter dat ik onderwijszaken erg interessant vind, vandaar dat ik bij STOOR ben gegaan. Ik denk dat het geven van feedback op het onderwijs door studenten heel belangrijk is om het continu te kunnen verbeteren. Twijfel dus niet om ons aan te spreken met vragen of opmerkingen!

Ries Koolen

Hee! Ik ben Ries Koolen, student Technische Natuurkunde sinds september 2015. Ik kom eigenlijk uit een klein dorpje genaamd Vierlingsbeek, maar ik was niet zo’n fan van de NS en Eindhoven beviel me wel dus ik ben meteen op kamers gegaan!

Verder squash ik regelmatig en ben ik wel eens te vinden bij de kickboks training op het SSCE ook besteed ik mijn tijd met het aangaan van verschillende DIY projectjes. Naast dat loop ik ook regelmatig wel ergens rond bij Van der Waals waar ik ook met veel plezier actief lid ben.

Ik vind het belangrijk dat studenten hun mening over het onderwijs op een zo’n laagdrempelig mogelijke manier kwijt kunnen, dus wees niet bang om mij ergens op aan te spreken als je iets te zeggen hebt!

Merel Laarhoven

Hoi allemaal!

Ik ben Merel Laarhoven en tweedejaars Technische Natuurkunde. Sinds vorig jaar woon ik op kamers in Eindhoven, maar ik kom eigenlijk uit Sint-Michielsgestel. In mijn vrije tijd speel ik piano, houd ik van lekkere koffie drinken en taarten bakken en ga ik af en toe naar de sportschool. Verder ben ik actief bij Van der Waals en vind ik het leuk om in commissies te zitten. Vanaf mijn eerste jaar vond ik het al leuk en belangrijk om feedback over het onderwijs te geven en daarom ben ik dit jaar ook bij STOOR gegaan. Bij STOOR proberen we het onderwijs op zo veel mogelijk vlakken te verbeteren, door o.a. studieraden en onderwijsorganen. Als jullie iets te melden hebben over het onderwijs, aarzel vooral niet om het bij ons aan te kaarten!

Niels Smith

Leuk dat je mee leest! Ik zal beginnen met het kort toelichten van wie er op de foto te zien is, wat diegene zoal bezig houdt in zijn dagelijkse leven en wat diegene voor jou kan betekenen. Die kerel op de foto, dat ben ik, Niels Smith. Mijn interesse (lees: passie) voor techniek, de werking van de natuur (lees: niet biologie) en wetenschap an sich maakt dat ik een aantal jaar geleden heb gekozen om Technische Natuurkunde te gaan studeren (net als jij!). Naast mijn studie haal ik veel voldoening uit drummen met muziek van allerlei bandjes. Als je nog een tof bandje weet, schiet me gerust even aan! Naast muziek hoor ik ook graag jullie ideeën over het onderwijs hier op de TU/e. Als medewerker van STOOR ben ik namelijk hartstikke benieuwd naar de tips en tops van de opleiding Technische Natuurkunde en het studeren op de TU/e in het algemeen. Jouw feedback is van onschatbare waarde, dus schroom niet om even met mij (of andere STOOR medewerkers) te komen babbelen.