Algemeen

Doel

STOOR is een organisatie van de faculteit Technische Natuurkunde van de TU/e die bestaat uit vier studenten. STOOR wordt vanuit de faculteit begeleid door de studieadviseur (Ruben Trieling) en de opleidingsmanager (André Duif). Met hen vinden regelmatig besprekingen plaats over de gang van zaken.

De doelstelling van STOOR is "het studeren voor studenten op de faculteit Technische Natuurkunde zo aangenaam mogelijk te maken". Dit bereiken we onder andere door studieondersteunende activiteiten uit te voeren en zorg te dragen voor een goede studenteninspraak.

Wie zijn wij?

Dit zijn de STOOR-medewerkers. Deze mensen kun je altijd en overal aanspreken met vragen, klachten of opmerkingen.

Yuri Verstappen (Voorzitter)

Hoi! Ik ben Yuri Verstappen, student Technische Natuurkunde sinds september 2012. Oorspronkelijk kom ik uit het Limburgse Meijel, maar Eindhoven beviel me dusdanig goed dat ik al gauw besloot om op kamers te gaan. Ik ben lid bij de studentenroeivereniging Thêta, waar ik af en toe de gezelligheid opzoek en een boot instap. Verder probeer ik in mijn vrije tijd nog op andere manieren sportief te zijn (hardlopen en fitnessen) en ben ik actief als DJ. 

Het is heel belangrijk dat studenten een aanspreekpunt hebben als ze op onze faculteit problemen ervaren, dus kom vooral langs om deze aan te dragen en vragen te stellen! Dan zal STOOR ermee aan de slag gaan.

Ries Koolen

Hee! Ik ben Ries Koolen, student Technische Natuurkunde sinds september 2015. Ik kom eigenlijk uit een klein dorpje genaamd Vierlingsbeek, maar ik was niet zo’n fan van de NS en Eindhoven beviel me wel dus ik ben meteen op kamers gegaan!

Verder squash ik regelmatig en ben ik wel eens te vinden bij de kickboks training op het SSCE ook besteed ik mijn tijd met het aangaan van verschillende DIY projectjes. Naast dat loop ik ook regelmatig wel ergens rond bij Van der Waals waar ik ook met veel plezier actief lid ben.

Ik vind het belangrijk dat studenten hun mening over het onderwijs op een zo’n laagdrempelig mogelijke manier kwijt kunnen, dus wees niet bang om mij ergens op aan te spreken als je iets te zeggen hebt!

Merel Laarhoven

Hoi allemaal!

Ik ben Merel Laarhoven en tweedejaars Technische Natuurkunde. Sinds vorig jaar woon ik op kamers in Eindhoven, maar ik kom eigenlijk uit Sint-Michielsgestel. In mijn vrije tijd speel ik piano, houd ik van lekkere koffie drinken en taarten bakken en ga ik af en toe naar de sportschool. Verder ben ik actief bij Van der Waals en vind ik het leuk om in commissies te zitten. Vanaf mijn eerste jaar vond ik het al leuk en belangrijk om feedback over het onderwijs te geven en daarom ben ik dit jaar ook bij STOOR gegaan. Bij STOOR proberen we het onderwijs op zo veel mogelijk vlakken te verbeteren, door o.a. studieraden en onderwijsorganen. Als jullie iets te melden hebben over het onderwijs, aarzel vooral niet om het bij ons aan te kaarten!