Algemeen

Doel

STOOR is een organisatie van de faculteit Technische Natuurkunde van de TU/e die bestaat uit vier studenten. STOOR wordt vanuit de faculteit begeleid door de studieadviseur (Ruben Trieling) en de opleidingsmanager (André Duif). Met hen vinden regelmatig besprekingen plaats over de gang van zaken.

De doelstelling van STOOR is "het studeren voor studenten op de faculteit Technische Natuurkunde zo aangenaam mogelijk te maken". Dit bereiken we onder andere door studieondersteunende activiteiten uit te voeren en zorg te dragen voor een goede studenteninspraak.

Wie zijn wij?

Dit zijn de STOOR-medewerkers. Deze mensen kun je altijd en overal aanspreken met vragen, klachten of opmerkingen.

Korneel Ridderbeek (voorzitter)

Hee! Ik ben Korneel Ridderbeek en studeer technische natuurkunde aan de TU/e sinds september 2013. Sindsdien zit ik ook op kamers en het bevalt mij prima! Ik kom eigenlijk uit het zuiden van het land, namelijk uit Bocholtz. Hier ben ik ook nog altijd zeer actief in de drumband. Het kan dus voorkomen dat je mij op de tafel ziet tikken, maar laat je daardoor niet afschrikken! Kom toch binnen in het STOOR-hok en stel je vraag! Met elke suggestie/vraag kunnen wij het onderwijs op de TU/e verbeteren!

Yuri Verstappen

Hoi! Ik ben Yuri Verstappen, student Technische Natuurkunde sinds september 2012. Oorspronkelijk kom ik uit het Limburgse Meijel, maar Eindhoven beviel me dusdanig goed dat ik al gauw besloot om op kamers te gaan. Ik ben lid bij de studentenroeivereniging Thêta, waar ik af en toe de gezelligheid opzoek en een boot instap. Verder probeer ik in mijn vrije tijd nog op andere manieren sportief te zijn (hardlopen en fitnessen) en ben ik actief als DJ. 

Het is heel belangrijk dat studenten een aanspreekpunt hebben als ze op onze faculteit problemen ervaren, dus kom vooral langs om deze aan te dragen en vragen te stellen! Dan zal STOOR ermee aan de slag gaan.

Niki Tumelaire

Hallo! Mijn naam is Niki en ik ben sinds 2012 studente technische natuurkunde. Ik kom van tussen de rivieren vlakbij Nijmegen maar woon al bijna twee jaar op kamers in het gezellige Eindhoven. Ik heb gehockeyd bij Don Quishoot maar ik ga dit jaar weer fanatiek hiphop dansen. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de veranderingen in het onderwijs en ik vind het belangrijk dat studenten een aanspreekpunt hebben waar ze met hun klachten over de studie terechtkunnen. Met deze klachten kunnen wij dan weer aan de slag om de studie te verbeteren. Dus spreek me aan op de borrel of mail naar STOOR, want ik hoor het graag als je iets verbeterd wil zien!

Aletta Meinsma

Hoi! Mijn naam is Aletta Meinsma en ik studeer Technische Natuurkunde sinds 2014. Ik kom oorspronkelijk uit IJsselstein, dat is een stadje dichtbij Utrecht, maar ben tegenwoordig vooral in Eindhoven te vinden aangezien ik vanaf mijn eerste jaar hier op kamers zit.

Sportieve activiteiten en avonturen spreken mij erg aan en vandaar dat ik sinds dit jaar me ook een aantal avonden per week uitleef in de klimhallen van Eindhoven. Deze sport vraagt zeker wel wat doorzettingsvermogen, maar als het dan uiteindelijk toch lukt om de top van die ene moeilijke route te halen, is dat het helemaal waard!

Als je opmerkingen of vragen hebt over het onderwijs, kom dan zeker eens langs bij het STOOR hok. Want alle input kan weer helpen om het onderwijs verder naar die top te krijgen!