Vragen en klachten

Waar kan ik heen met mijn vragen en klachten?

Je kunt natuurlijk altijd naar STOOR toe komen, maar als je dat wilt kun je ook direct via andere wegen een antwoord proberen te vinden. Een duidelijk overzicht van de organisatie van de faculteit en in het bijzonder het onderwijs staat op de Onderwijswebsite van Technische Natuurkunde. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende personen die op de faculteit Natuurkunde aanspreekbaar zijn over verschillende onderwerpen. Aan de rechterkant van de website staan telefoonnummers en locaties van deze personen.

Taak Persoon
DecaanGerrit Kroesen
OpleidingsdirecteurTon van Leeuwen
OnderwijsmanagerAndré Duif
Studentenadministratie

Ad van Bakel
Christel Nieman-Strootman

Stage bureauPetra Siemons
Studie-adviseur en vertrouwenspersoonRuben Trieling
Kwaliteitszorg medewerkerSonia Gomez Puente
Coördinator ArbeidsomstandighedenTom Eijkemans

 

Daarnaast kan je ook altijd terecht bij de studenten die lid zijn van de opleidingscommissie, de faculteitsraad of de studentadviseur.

Verder is er ook een TU/e brede mogelijkheid tot het indienen van klachten. Hiervoor kan je naar een studentenadviseur van het Studenten Service Centrum (STU) gaan. Deze handelt individuele klachten af. De klachten worden vertrouwelijk behandeld. Het STU kan je ook doorverwijzen in gevallen dat er formele beroeps- en bezwaarmogelijkheden bestaan.