Informatie voor Alumni

Binnen de faculteit Werktuigbouwkunde zijn er verschillende alumniverenigingen. Zij organiseren verschillende activiteiten, en aanmelden voor deze verenigingen betekent een mooie mogelijkheid om weer eens in contact te komen met oud-studiegenoten.

Vereniging Werktuigbouwkundige Ingenieurs Eindhoven (WIE)

De Vereniging Werktuigbouwkundige Ingenieurs Eindhoven (WIE) is de alumnivereniging voor afgestudeerde TU/e-werktuigbouwkundigen. De WIE is een netwerkvereniging met ruim 800 leden. WIE organiseert lezingen en excursies en biedt een platform waar na de studietijd actuele kennis en ervaringen uitgewisseld kunnen worden.  Ben je afgestudeerd TU/e-werktuigbouwkundige en wil je weer in contact komen met oud-studiegenoten? Meld je dan aan als lid van de WIE, het lidmaatschap is gratis. Aanmelden kan via de website van WIE. Daar kun je ook de geplande activiteiten bekijken.

Werktuigkundige Alumni Stichting Simon Stevin (WAS)

De Werktuigkundige Alumni Stichting Simon Stevin (WAS) is de alumnistichting van W.S.V. Simon Stevin, de studievereniging van de faculteit Werktuigbouwkunde. De WAS is uitsluitend bedoeld voor oud-leden die tijdens hun studie actief zijn geweest bij de studievereniging. Door het organiseren en faciliteren van reünies en netwerkactiviteiten probeert de WAS de contacten tussen commissie-, bestuurs- en jaargenoten ook na het afstuderen in stand te houden. Mail voor meer informatie naar alumni@simonstevin.tue.nl of word meteen lid van de LinkedIn-groep WAS Simon Stevin.

Alumni Systems Engineering

Alumni Systems Engineering (ASE) is een vereniging voor afgestudeerden van de vakgroep Systems Engineering. ASE is in 1996 opgericht en heeft ongeveer 250 leden. De vereniging stimuleert het contact tussen afgestudeerden van de Systems Engineering groep en de huidige studenten. Jaarlijks wordt er een reünie georganiseerd waar een update over het huidige onderzoek op het programma staat en oude studievrienden elkaar weer kunnen ontmoeten. Je kunt je per e-mail laten registreren als alumnus van ASE.

TU/e alumnibureau

Naast de facultaire alumniverenigingen bestaat er ook nog het TU/e Alumnibureau. Registratie bij het Alumnibureau levert je een aantal leuke voordelen op, zoals goedkoop sporten in het Studentensportcentrum of een korting op de executive programma's van Tias Nimbas business school.