Innoveren

Samenwerking met bedrijfsleven vindt op diverse manieren plaats binnen de faculteit Werktuigbouwkunde. Veel secties werken samen met bedrijven en / of onderzoeksinstituten. Dit wordt vergemakkelijkt omdat de TU/e actief is in een regio waar een uitzonderlijk hoge concentratie van wereldwijd actieve high-tech bedrijven en onderzoeksinstituten gevestigd is.

Samenwerking met de faculteit Werktuigbouwkunde

Heeft u interesse in samenwerking met de faculteit Werktuigbouwkunde? Neem dan contact op met een van onze spin-off bedrijven, een van onze secties, en kijk of uw vraag beantwoord wordt in het overzicht met veelgestelde vragen.

Innoveren met de TU/e

Wilt u meer informatie over innoveren in samenwerking met de Technische Universiteit Eindhoven? Neem dan contact op met het TU/e Innovation Lab. Dit is de organisatie voor innovatiestimulering, kennis- en technologie-uitwisseling, business-development en tevens incubator van de TU/e. Zij hebben een goed overzicht in alle onderzoeksexpertises binnen de universiteit en kunnen uw onderzoeksvraag snel met de meest relevante onderzoeksgroepen en personen matchen.