Veelgestelde vragen

Hieronder treft u enkele veelgestelde vragen vanuit het bedrijfsleven aan en de antwoorden op deze vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op per telefoon of per e-mail.

Waar kan ik vacatures voor studenten plaatsen?

U kunt hiervoor terecht bij het TU/e Career Center. TU/e breed worden er elk jaar wervingsdagen georganiseerd waar u aan deel kunt nemen.

Is er een wetenschapswinkel?

Nee, de faculteit Werktuigbouwkunde heeft geen wetenschapswinkel. Voor uw kennis- en onderzoeksvragen kunt u wel een beroep doen op:

Hoe kan ik een prototype laten maken?

U kunt contact opnemen met het Equipment & Prototype Center (EPC) van de TU/e. Het EPC werkt primair voor klanten binnen de TU/e, maar ook externe klanten kunnen een opdracht inzetten. U kunt bellen naar het secretariaat van het EPC (040 - 247 3659) voor meer informatie.

Hoe kan ik een stageplaats laten vervullen?

Stageplaatsen worden geregeld via de secties waarbij studenten afstuderen. De procedure is per sectie verschillend. U kunt het beste contact opnemen met de secretaresse van de sectie waarbij uw opdracht past. Sommige secties hebben een publicatiebord waarop beschikbare opdrachten gepresenteerd worden.

Kan ik samenwerken met de faculteit Werktuigbouwkunde?

De faculteit werkt alleen aan lange termijn onderzoek. Voor vragen en informatie over contractonderzoek en derde geldstroomprojecten, kunt u contact opnemen met Jolanda Snelders, directeur Bedrijfsvoering van de faculteit Werktuigbouwkunde.

Hoe kan ik samenwerken met de TU/e?

U kunt het beste contact opnemen met het TU/e Innovation Lab. Zij houden zich bezig met onder andere innovatiestimulering en kennis- en technologie-uitwisseling. Zij hebben een goed overzicht van alle onderzoeksexpertises binnen de universiteit en kunnen uw onderzoeksvraag snel met de meest relevante onderzoeksgroepen en personen matchen.