Jet-Net Career Day Zuid

De Jet-Net  Career Day is een evenement speciaal voor jongeren uit 4 havo en 5 vwo die voor een Natuurprofiel hebben gekozen. Samen met klasgenoten bezoeken de leerlingen de Jet-Net Career Day een halve lesdag. Tijdens deze dag kunnen de leerlingen zich oriënteren op de studie- of werkrichting die zij later op willen.

In groepjes van ongeveer 10 gaan de leerlingen langs bij stands van technologische bedrijven als Shell, ASML, DSM en Philips. Maar ook hogescholen en universiteiten tonen wat zij leerlingen te bieden hebben op het gebied van bèta en techniek. De leerlingen  bezoeken tijdens de Jet-Net Career Day 3 stands en hebben 1 ronde de gelegenheid om bij een stand naar keuze te bezoeken.

Programma

De Jet-Net Career Day zal dit jaar plaats vinden op dinsdag 29 en woensdag 30 november 2016. Wil je meer weten over het programma tijdens deze twee dagen? Klik dan hier

Nieuwsgierig?

Ben jij nieuwsgierig naar de Jet-Net Career Day? Bekijk dan hier de foto's van de Career Day voor een impressie van de dag.