Professionele bij- en nascholing voor docenten en decanen

De Technische Universiteit Eindhoven biedt diverse mogelijkheden voor docenten en decanen voor bijscholing of verdieping.

• Bèta Black Belt
    Een uitdagend vakinhoudelijk nascholingstraject voor docenten natuurkunde en scheikunde in de bovenbouw.
  • Decanendagen
    Speciaal voor decanen en decanenkringen van middelbare scholen organiseert de TU/e programma's op maat.
  • Docentendagen
    Maak op een docentendag kennis met de betatechnische ontwikkelingsgebieden van de TU/e en praat bij met je vakcollega's.
  • Vaksteunpunten NLT en Wiskunde D
    De TU/e ondersteunt middelbare scholen op het gebied van NLT en Wiskunde D.
  • Docent Ontwikkel Team
    Georganiseerd door faculteit Technische Natuurkunde met als doel didactief kloppend lesmateriaal te ontwikkelen (maken en/of verzamelen) en zekerheid te verkrijgen over het onderwerp.

Geïnteresseerd in de TU/e?

Je kunt ook zelf naar de TU/e komen om een hoorcollege te volgen. Op die manier kom je als docent zelf wat meer te weten over colleges aan de TU/e.

Daarnaast bieden de verschillende faculteiten diverse mogelijkheden om een kijkje in de keuken te nemen. Zo kun je bij Industrial Design naar een expositie gaan en bij Industrial Engineering & Innovation Sciences kun je de eindpresentatie bijwonen van het project 'Technologie in Actie'. Interesse? Neem dan contact op met het Pre University College.