Graduate School Event

Ontdek onze master-, PDEng- en PhD-opleidingen

Tijdens het TU/e Graduate School Event kun je uitgebreid kennismaken met alle masteropleidingen van de TU/e. Je kunt er ook terecht met al je vragen over toelating, inschrijving en financiën. Ben je masterstudent en wil je na je masteropleiding een PDEng (technologische ontwerpersopleiding) of PhD (promotietraject) doen? Bezoek dan het event en ontdek welke mogelijkheden de TU/e je biedt.

Het Graduate School Event vindt op 1 maart 2018 plaats.

Shape your own future

De TU/e Graduate School biedt je meer dan alleen onderwijs. Tijdens het Graduate School Event kun je ook meer te weten komen over het CareerCenter, Skillslab, Honors Academy en Alumni Coach Network. Dit zijn facilteiten die je helpen je vaardigheden verder te ontwikkelen en je toekomstige carriere vorm te geven. Ontdek wat ze je te bieden hebben in de video 'Shape your own future', kijk op MyFuture of Honors Academy.

Aanmelden event

Interesse? Maak alvast een account, dan laten wij je weten wanneer je je kan aanmelden.