Studieverenigingen: GEWIS en PATTERN

GEWIS

GEWIS, de studievereniging van de faculteit Wiskunde en Informatica is er voor jou als student. De vereniging verzorgt de introductieweek van de faculteit en organiseert congressen, sporttoernooien en (verre buitenlandse) excursies. Ook kun je er goedkoop je boeken kopen. Je doet er op allerlei mogelijke manieren je voordeel mee dus én je maakt er misschien wel vrienden voor het leven.

De studenten van GEWIS zijn ook betrokken bij de ontwikkeling van het studieprogramma en het verdere reilen en zeilen van de faculteit. De vereniging heeft een eigen ruimte waar je tussen de middag en bij de wekelijkse borrel terecht kunt voor gezelligheid én serieuze zaken.

PATTERN

Data Science Association Pattern is de studievereniging voor alle Data Science studenten van Tilburg, Eindhoven en Den Bosch (JADS). De vereniging verzorgt de introductieweken en het introductiekamp, organiseert lunchlezingen, bezoeken aan bedrijven en andere leerzame en leuke activiteiten. Verder kun je je boeken met korting aanschaffen via de vereniging.

Via de Educatie Commissie is Pattern ook erg betrokken bij de ontwikkeling en het verbeteren van het studieprogramma en de vakken. De vereniging is er om je te helpen met je studie.
Pattern is de beste manier voor elke Data Science student om zich thuis te voelen en om vrienden te maken!