Sporten op de campus

Voor 88 euro per jaar een topconditie!

Ben jij een sportfanaat? Of wil je gewoon je conditie op peil houden? Op de Technische Universiteit Eindhoven kom je zeker aan je trekken. Sport staat centraal in Eindhoven en op de universiteit. Het Studentensportcentrum op de TU/e-campus biedt moderne en uitgebreide faciliteiten. Volg hier een virtuele rondleiding in het Studentensportcentrum!

Uitgebreide faciliteiten

Veel van de sporten doe je in en rond het Studentensportcentrum op de TU/e-campus. Het sportcentrum heeft de meest uitgebreide faciliteiten van alle Nederlandse universiteiten. Met een sportkaart van 88 euro kun je het hele studiejaar aan alle activiteiten deelnemen. Voor het lidmaatschap van een studentensportvereniging betaal je contributie. Veel studentensportverenigingen nemen deel aan landelijke competities.

Ingrid Nieuwenhuijsen
studente masteropleiding Construction Management & Engineering:

"Ik speel waterpolo bij de de Eindhovense Studenten Waterpolo- en Zwemvereniging Nayade. Ik heb hiervoor gekozen, omdat ik naast mijn studie graag een sport beoefen waarin ik me lekker kan afreageren. Bij waterpolo speel je in een team. Daardoor kom je snel in contact met veel andere studenten. Het sportcentrum biedt alle voorzieningen die ik me kan wensen. Natuurlijk ben ik te vinden in het zwembad, maar er is ook een sauna, een zonnebank en er zijn verschillende sport- en
fitnessruimten. Ik kan overal gebruik van maken tegen een laag studententarief."