Studiekeuzecheck Data Science en Applied Mathematics

Het maken van een weloverwogen studiekeuze is heel belangrijk. Het vergroot namelijk de kans op studiesucces. Een eerste stap heb je zelf al op het vwo gezet door het kiezen van een vervolgopleiding.

Op de TU/e helpen we je door samen met je te kijken of die vervolgopleiding goed bij je past. Dat doen we met een studiekeuzecheck. De studiekeuzecheck is verplicht, zonder deelname kan niet met de opleiding gestart worden. Het advies is echter niet bindend en je mag in alle gevallen starten met de opleiding van jouw keuze, mits je voldoet aan de toelatingseisen.
Ook als je je voor meer dan 1 studie ingeschreven hebt op Studielink, zul je voor alle studies een studiekeuzecheck moeten doen.

Alle scholieren die zich voor 1 mei vooraanmelden via Studielink krijgen per e-mail een uitnodiging voor de studiekeuzecheck.

In de uitnodiging voor de studiekeuzecheck vind je meer informatie over de aanmeldprocedure.

Omdat Computer Science and Engineering selectie heeft, zal er voor die opleiding geen studiekeuzecheck zijn.

Studiekeuzecheck Data Science

De studiekeuzecheck voor Data Science zullen plaatsvinden op 3 en 26 april 2019 en 26 juni 2019.
Voor vragen mail naar datasciencebachelor@tue.nl

 

 

Studiekeuzecheck Applied Mathematics (Technische Wiskunde)

De verplichte studiekeuzecheck vinden plaats op 2 april 2019, 27 mei 2019 en 25 juni 2019. Heb je vragen over de studiekeuzecheck van Applied Mathematics? Neem dan contact op via studychoicecheckMath@tue.nl