Innoveren met Wiskunde en Informatica

Door het hoge niveau van ons onderwijs en het baanbrekend onderzoek dat wij doen, leveren wij een grote bijdrage aan de ontwikkeling van technologische innovaties. Dat doen we niet alleen: wij werken samen met én in opdracht van een groot aantal bedrijven, organisaties en onderzoeksinstituten.

Onderzoek

Wij hebben verschillende onderzoeksexpertises in huis. Een gezamenlijke verkenning van uw behoeften en wensen brengt vaak meerdere relevante vakgebieden en mogelijke samenwerkingsvormen aan het licht. Zo kunnen wij uw onderzoeksvraag snel matchen met de meest passende onderzoeksgroep(en) en personen.

Samen innoveren

Wilt u meer weten over innoveren in samenwerking met de Faculteit Wiskunde en Informatica? Wilt u mogelijkheden verkennen in een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met het Project Development Office:

Secretariaat PDO
secpdo@tue.nl