Meeloopdagen

Zit je in 5- of 6-vwo, heb je de Open dagen al eens bezocht en wil je weten hoe het is om een dag student te zijn? Dan kun je een dag meelopen met een student van de opleiding van je keuze. Je volgt colleges en instructies. Je bezoekt practicumruimtes en wordt wegwijs gemaakt op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven.

De data voor de Meeloopdagen worden in de loop van ieder jaar vastgesteld. Elke opleiding stelt zelf vast welke data dat precies zijn.

Aanmelden voor een Meeloopdag

Meld je aan voor de Meeloopdagen. Selecteer de Meeloopdag van de opleiding waarin je interesse hebt. De opleiding neemt na je aanmelding zelf contact met je op om je uit te nodigen voor een Meeloopdag.

Meeloopdagen-tip van Anouk Pilon

studente Technische Bedrijfskunde
"Als je nog niet weet welke studie je wilt gaan doen en in welke stad je wilt studeren, volg dan een Meeloopdag. Je proeft hoe de sfeer is op de universiteit en ontdekt of een opleiding bij je past. Kies je voor de TU/e, volg dan de Intro. Je maakt kennis met de TU/e, de stad en verschillende studentenverenigingen. Je zult je daarna snel thuis voelen in Eindhoven!"