Kinderopvang Korein Kinderplein Het Eeuwsel

Op de TU/e-campus is een kinderopvang gevestigd: Korein Kinderplein Het Eeuwsel. Het Eeuwsel biedt dagopvang aan kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Band met TU/e

Het Eeuwsel, voorheen De TUimelaar, heeft een sterke band met de Technische Universiteit Eindhoven. Een belangrijk deel van de kinderen die naar het kinderdagverblijf komen, heeft een vader of moeder die werkzaam is op de TU/e. Ook worden veel kinderen opgevangen van bedrijven die op de campus zijn gevestigd.

Voor- en vroegschoolse educatie
Het Eeuwsel biedt voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aan en maakt gebruik van systeem KIJK!, een middel om de ontwikkeling van kinderen te volgen. Het Eeuwsel heeft contact met diverse scholen in Eindhoven en draagt zorg voor een warme overdracht.

Kennismaken?
Kennismaken met Korein Kinderplein Het Eeuwsel? Vraag dan een rondleiding aan.