Studiekeuzecheck Data Science, Computer Science and Engineering en Technische Wiskunde

Het maken van een weloverwogen studiekeuze is heel belangrijk. Het vergroot namelijk de kans op studiesucces. Een eerste stap heb je zelf al op het vwo gezet door het kiezen van een vervolgopleiding.

Op de TU/e helpen we je door samen met je te kijken of die vervolgopleiding goed bij je past. Dat doen we met een studiekeuzecheck. De studiekeuzecheck is verplicht, zonder deelname kan niet met de opleiding gestart worden. Het advies is echter niet bindend en je mag in alle gevallen starten met de opleiding van jouw keuze, mits je voldoet aan de toelatingseisen.

Alle scholieren die zich voor 1 mei vooraanmelden via Studielink krijgen per e-mail een uitnodiging voor de studiekeuzecheck in april en juni, welke plaats zal vinden in gebouw MetaForum.

In de uitnodiging voor de studiekeuzecheck vind je meer informatie over de aanmeldprocedure.

Studiekeuzecheck Data Science

De studiekeuzecheck voor Data Science vinden plaats op 10 april (Eindhoven), 13 april (Tilburg) en 8 juni (Eindhoven). Voor vragen mail naar datasciencebachelor@tue.nl

Studiekeuzecheck Computer Science and Engineering

De geplande data voor de studiekeuzechecks zijn 22 april en 9 juni. Meer informatie volgt nog. 

Studiekeuzecheck Technische Wiskunde

De studiekeuzecheck staat gepland op 11 april, 12 april en 13 juni. Heb je vragen over de studiekeuzecheck Technische Wiskunde? Neem dan contact op met studieadviseur Sandra Bruin via academiccareercheckMATH@tue.nl