Studiekeuzecheck Data Science en Applied Mathematics

Het maken van een weloverwogen studiekeuze is heel belangrijk. Het vergroot namelijk de kans op studiesucces. Een eerste stap heb je zelf al op het vwo gezet door het kiezen van een vervolgopleiding.

Op de TU/e helpen we je door samen met je te kijken of die vervolgopleiding goed bij je past. Dat doen we met een studiekeuzecheck. De studiekeuzecheck is verplicht, zonder deelname kan niet met de opleiding gestart worden. Het advies is echter niet bindend en je mag in alle gevallen starten met de opleiding van jouw keuze, mits je voldoet aan de toelatingseisen.
Ook als je je voor meer dan 1 studie ingeschreven hebt op Studielink, zul je voor alle studies een studiekeuzecheck moeten doen.

Alle scholieren die zich voor 1 mei vooraanmelden via Studielink krijgen per e-mail een uitnodiging voor de studiekeuzecheck in april en juni, welke plaats zal vinden in gebouw MetaForum.

In de uitnodiging voor de studiekeuzecheck vind je meer informatie over de aanmeldprocedure.

Omdat Computer Science and Engineering decentrale selectie heeft, zal er voor die opleiding geen studiekeuzecheck zijn.

Studiekeuzecheck Data Science

De studiekeuzecheck voor Data Science vonden plaats op 10 april 2017 (Eindhoven), 13 april (Tilburg) en 8 juni (Eindhoven). Voor vragen mail naar datasciencebachelor@tue.nl

Studiekeuzecheck Applied Mathematics (Technische Wiskunde)

De verplichte studiekeuzecheck vonden plaats op 11 april, 12 april en 13 juni 2017. Heb je vragen over de studiekeuzecheck van Applied Mathematics? Neem dan contact op via studychoicecheckMath@tue.nl

Voor de eerste studiekeuzecheck dagen op 11 en 12 april ontving je de uitnodiging tussen 6 en 8 maart van bovenstaand mailadres. 

Alleen diegenen die zich voor 1 maart hebben vooraangemeld in Studielink zullen tussen 6 en 8 maart een mail ontvangen hebben.