Overstappen naar een TU/e master

Heb je je bachelor diploma op zak? Dan kun je kiezen voor een masteropleiding aan de TU/e.

Welke master past bij jou?

De TU/e bundelt haar masters in de Graduate school. Elk graduate program is gericht op één specifiek onderzoeksdomein en biedt één of meerdere masteropleidingen. Benieuwd welke master bij jou past? Bekijk dan het overzicht van alle masters. In de doorstroommatrix kun je zien of je direct aan de slag kunt met de master van jouw keuze.

Toelating en inschrijving
Na het behalen van je bachelor diploma of schakelprogramma kun je beginnen met een master. Neem voor meer informatie over toelating en inschrijving gerust contact op met het Onderwijs en Studenten Service Centrum (STU).

Schakelprogramma
Ook als je je bachelor op het hbo of aan een andere universiteit hebt behaald ben je van harte welkom. Het kan dan wel zijn dat je een schakelprogramma moet volgen om toegelaten te worden tot de master..

Mogelijkheden na je master
Wil je je carrièrekansen nog verder vergroten? Dan kun je na je master een 2-jarige ontwerpersopleiding volgen. Tijdens deze opleiding leer je de theorie direct toepassen in de praktijk. En juist dat geeft je straks een mooie voorsprong op de arbeidsmarkt.

Ligt je interesse meer in het uitvoeren van onderzoek? Dan kun je er ook voor kiezen om na je master te promoveren. Na afronding van een promotietraject, sta je aan het begin van een wetenschappelijke carrière.