Kick-off Slimmer Leven Challenge

Locatie:
Auditorium, TU/e Science Park
Organisator:
Technische Universiteit Eindhoven i.s.m.Summa college, Fontys, Cooperatie Slimmer Leven, De Hartstichting

Slimmer Leven Challenge

De Slimmer Leven Challenge is een zorgcompetitie waarin studenten van de Technische Universiteit Eindhoven, Fontys Hogeschool en het Summa College samenwerken om op een leuke maar vooral leerzame manier zorginnovaties te creëren en te implementeren. Dit jaar is het overkoepelende thema 'het hart' en zoeken we samen met de Hartstichting naar oplossingen voor problemen die voorkomen in de zorg voor hartpatiënten.

De Slimmer Leven Challenge gaat op 17 februari 2017 van start met studenten van het Summa College, de Fontys Hogeschool en de Technische Universiteit Eindhoven. De studenten gaan in gemengde teams van ongeveer acht studenten samenwerken aan de nieuwe oplossingen in de zorg voor hartpatiënten. Aan het eind van deze dag worden de ideeën gepresenteerd en beoordeeld door een vakjury. De beste vijf zorginnovaties gaan door naar de finale in mei!