Auto

De TU/e werkt aan een moderne, groene campus TU/e Campus. Dit betekent onder meer dat we duurzaam vervoer stimuleren. TU/e Campus bevindt zich in het centrum van Eindhoven, op zo'n acht minuten loopafstand vanaf NS-station Eindhoven, dus eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer.

Komt u toch met de auto, dan kunt u vanaf alle autosnelwegen naar en rond Eindhoven (A2, A50, A58, A67 en A270) de richting Centrum op de ANWB-wegwijzers volgen, tot Universiteit staat aangegeven. Bekijk de routebeschrijvingen.

Autohuur op de TU/e Campus                                   
Medewerkers en studenten van de TU/e kunnen gebruik maken van huurauto’s van twee autoverhuurbedrijven, namelijk bij Europcar en bij Studentcar:

  • Europcar voor de 'traditionele' autohuur per dag
  • Studentcar voor autohuur per dag, dagdeel of voor één of enkele uren

Overige bewoners op de TU/e campus kunnen ook gebruik maken van Studentcar. Bekijk op de website van Studentcar hoe aan te aanmelden en hoe een auto te reserveren.

Adressen op TU/e Campus
Bij aankomst op het TU/e Campus zet u bij de slagbomen uw navigatiesysteem uit. De bewegwijzering op het terrein neemt de verwijzing over.

Op het terrein maken we gebruik van interne adressen. Voordat u met de auto op TU/e Campus arriveert, is het belangrijk dat u weet in welk gebouw u moet zijn.

Bekijk de lijst met interne adressen.

Bekijk de plattegrond met de parkeerterreinen.

Het adres dat u kunt invoeren in uw navigatiesysteem is: De Zaale, Eindhoven.

Volg de informatie voor parkeren.

Werkzaamheden
Vanwege de werkzaamheden die nodig zijn om de groene TU/e Campus te realiseren, zullen bepaalde locaties soms minder toegankelijk zijn. Let u op de aanwijzingen van eventuele omleidingen en beperkt parkeren. Wij vragen uw begrip voor eventuele overlast.
Bekijk de werkzaamheden die momenteel plaatsvinden.