Reglement voor studenten TU/e, Fontys en Summa

Parkeerabonnement en (H)Eerlijk Parkeren

In het verleden konden studenten een jaarabonnement voor parkeren afsluiten voor een vast bedrag per jaar. Deze regeling komt per 1 september 2018 te vervallen. Daarvoor in de plaats kunnen studenten van Fontys parkeren tegen een vast tarief per dag in plaats van het bezoekerstarief van € 7,50. Je kunt parkeren tegen dit lagere tarief door een parkeeraccount aan te maken bij (H)eerlijk Parkeren en parkeersaldo te storten.

Voor studenten met een medische beperking zijn bepaalde uitzonderingen. Deze studenten kunnen voor parkeren contact opnemen met TU/e Parking.

Meer informatie

• TU/e studenten vinden meer informatie over (H)Eerlijk Parkeren op de intranetsite.
  • Studenten van Fontys Hogeschool met als lesplaats een gebouw op de TU/e-campus, kunnen onder vermelding van naam en volledig postadres een informatiepakket aanvragen via parkeerbeheer@fontys.nl.
  • Studenten van Summa kunnen voor meer informatie contact opnemen met hun loopbaanbegeleider.