Uitrijkaarten

Uitrijkaarten zijn te bestellen voor €7,50 per stuk (exclusief BTW). De uitrijkaarten voor de parkeerplaats Kranenveld (ten zuiden van het TNO-gebouw) zijn anders en niet bij de andere slagbomen te gebruiken.

Bestelgerechtigden uitrijkaarten

Om de uitgifte en de bestelling van uitrijkaarten overzichtelijk te houden, zijn er per organisatie of beheerseenheid contactpersonen aangewezen die uitrijkaarten mogen bestellen en mogen uitreiken.

Vanaf drie werkdagen na de bestelling kunnen de uitrijkaarten worden opgehaald bij de receptie van Laplace. De receptie is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 uur tot 18.30 uur.

Uitrijkaarten voor activiteiten en evenementen, georganiseerd door niet op de TU/e gehuisveste organisaties

Externe bedrijven of organisaties die niet zijn gehuisvest op de TU/e-campus, kunnen ten behoeve van evenementen gebruikmaken van de TU/e-campus als parkeerplaats voor bezoekers en deelnemers. Klik hier voor een overzicht van evenementen en de afspraken rondom parkeren.

Werkwijze OTR uitrijkaarten

Op de uitrijkaarten voor bezoekers staat OTR (one time reduction). Bezoekers trekken bij de ingang een inrijkaart en kunnen vervolgens van hun gastheer/gastvrouw een uitrijkaart (OTR) krijgen. Bij vertrek moet de bezoeker eerst de uitrijkaart aanbieden en daarna de inrijkaart. In dit geval heeft de bezoeker dus altijd twee kaarten nodig. Beide kaarten worden ingenomen door het apparaat.

Werkwijze OTX uitrijkaarten

Voor evenementen is een aparte uitrijkaart beschikbaar. Dit is de OTX(one time exit) kaart. Deze uitrijkaart vervangt de inrijkaart volledig. De bezoeker trekt bij aankomst een inrijkaart. Van de organisator krijgt de bezoeker vervolgens de OTX uitrijkaart. Alleen deze kaart moet de bezoeker bij de uitgang aanbieden om de slagboom te openen.