Receptielocatie reserveren

Vanwege de beperkte beschikbaarheid van de TU/e receptielocaties, is het aan te raden om direct na vastlegging van de promotiezaal, de receptielocatie te reserveren. Een TU/e receptielocatie kan aangevraagd, gewijzigd of geannuleerd worden via afdeling Bookmyspace: bookmyspace@tue.nl

Het receptieformulier van Vitam is van toepassing in geval van een receptie in één van de door afdeling Bookmyspace toegewezen TU/e receptielocaties in het Auditorium. Het formulier kan rechtstreeks ingediend worden bij de cateraar Vitam, ongeveer 1 maand voor de promotie.

Wilt u de Univeristy Club als receptielocatie gebruiken, dan dient de catering ook bij de University Club geregeld te worden. 

Indien de receptie voor eigen rekening is, ontvangt u na uw promotie een factuur van de cateraar. Wanneer de receptie betaald wordt door uw faculteit, dan worden de kosten afgeboekt op het kostenplaatsnummer dat u vooraf hebt opgegeven, samen met het akkoord van de promotor. Voor vragen over de invulling van uw receptie en wijze van factureren kunt u zich rechtstreeks wenden tot de cateraar.

U leest hier meer over in de informatiebrochure voor promovendi.