Zaalverhuur

Een congres of ander evenement organiseren? De Technische Universiteit Eindhoven beschikt over een aantal unieke zalen die gereserveerd kunnen worden. De zalen bevinden zich in het Auditorium en De Zwarte Doos. In sommige zalen zijn meerdere opstellingen mogelijk.

Wenst u uitgebreidere logistieke of organisatorische ondersteuning voor uw congres, evenement, symposia, workshops of studiedag, dan kan Conferences u natuurlijk ook van dienst zijn. Op basis van een oriënterend gesprek stelt het bureau een kostenindicatie op van de diensten die u wilt afnemen.

Auditorium

Het Auditorium beschikt over 16 collegezalen van verschillende afmetingen. Daarnaast zijn er de Blauwe Zaal, de Senaatszaal, het Voorhof, de Hal, de Congresbalie en de ontvangstruimtes. Het Auditorium is van maandag tot en met donderdag geopend van 7.30 tot 22.00 uur en op vrijdag van 7.30 tot 20.00 uur. Op aanvraag kunnen mogelijk afwijkende openingstijden gehanteerd worden; hier zijn echter wel kosten aan verbonden.

De Zwarte Doos

De Zwarte Doos beschikt over drie vergaderzalen, een filmzaal met lounge en een grand café. De Zwarte Doos is geopend van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 22.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur. Op aanvraag kunnen mogelijk afwijkende openingstijden gehanteerd worden. Voor de catering kunt u rechtstreeks contact opnemen met De Zwarte Doos via telefoonnummer 040-2475566 of per e-mail.