ICT Services

ICT Services verzorgt de ICT-infrastructuur voor de gebruikers op de campus. Dat betekent de aanleg en het beheer van de netwerken die de communicatie mogelijk maken, en ook de apparatuur die door de medewerkers en studenten worden gebruikt om hun onderwijs te volgen en onderzoek te doen.
Die apparatuur varieert van smartphone tot notebook en desktop. Maar ook geavanceerde meetopstellingen maken gebruik van de ICT-infrastructuur.

Toegang tot het TU/e netwerk met VPN

Bent u medewerker of student en wilt u buiten de TU/e gebruik maken van TU/e ICT voorzieningen dan heeft u een VPN verbinding nodig die toegang geeft tot het TU/e netwerk. In de van toepassing zijnde downloadfile vindt u de benodigde informatie voor de installatie. Er is speciale software nodig voor toegang tot de Corporate Systemen als je op de TU/e werkt alleen verkrijgbaar op de TU/e. Voor persoonlijke ondersteuning en informatie met betrekking tot VPN en de overige ICT services helpen wij u graag verder. U kunt van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00 uur contact opnemen met de helpdesk van ICT Services via telefoon 040 – 247 2000 of ictservices@tue.nl.

Ondersteuning op afstand

TeamViewer Ondersteuning op afstand maakt het voor ons mogelijk uw IT problemen op te lossen wanneer u zich op een andere locatie bevindt.
Wanneer u bent uitgenodigd door een van onze servicemedewerkers, klik op het TeamViewer logo. Het TU/e logo zal verschijnen, gevolgd door een TeamViewer download. Sla het bestand op en installeer het bestand om vervolgens gebruik te kunnen maken van ondersteuning op afstand.

Contactgegevens

ICT Services
Kennispoort, vloer 5
John F Kennedylaan 2
Postbus 513
5600 MB  EINDHOVEN
040 - 247 2000