ICT Services

Information Management & Services / ICT Services

Het CIO Office en ICT Services zijn samengevoegd tot één nieuwe dienst: Information Management & Service (IMS).  Binnenkort zullen de webpagina’s hierop aangepast worden.

Op deze pagina’s vind je hoodfdzakelijk informatie over de diensten aangeboden door ICT Services.

De ICT Services afdeling van IMS levert de gebruikersondersteuning, technische infrastructuur en technisch beheer voor de ICT diensten aangeboden aan studenten en medewerkers op de TU/e campus.

Wil je meer weten over de bedrijfsinformatievoorziening? Zie De Digitale Universiteit.

Ondersteuning op afstand

Om je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, biedt ICT Services een mogelijkheid om je direct ‘op afstand’ te helpen.
Het maakt daarbij niet uit waar je bent, als je maar een systeem hebt met internet toegang. Je belt naar het ICT ServiceCenter (+31402472000) en vraagt om hulp op afstand.  De ICT medewerker zal je vragen om dit TeamViewer icoon te klikken en het daaropvolgende programma te downloaden en te starten.

Vervolgens kan onze medewerker op jouw verzoek meekijken op je scherm en je probleem direct oplossen.

Onderhoud en storingen

Werkt een ICT dienst niet naar behoren? Controleer in de onderhouds- en storingenkalender of de storing al bekend is of dat het een geplande onderhoudsactivieit betreft. Ben je hiermee niet geholpen, neem dan contact op met het ICT ServiceCenter (+31402472000).

Toegang van buiten de campus

Ben je buiten de TU/e campus of ben je verbonden via een mobiel netwerk? Dan heb je soms een VPN verbinding nodig om gebruik kunnen maken van bepaalde ICT diensten.

Contactgegevens

ICT Services

Servicecenter
Metaforum 1.552

Postadres
John F Kennedylaan 2
Postbus 513
5600 MB  EINDHOVEN
040 - 247 2000